Review - Pensule Mon Reve Professionnel!

1:18:00 p.m.

Buna dragele mele!
Astazi o sa va vorbesc despre pensulele Mon Reve Professionnel.




Inca de la inceput tin sa precizez ca aceste pensule sunt fabricate in India ( gama Premium, Standard, Luxury) si Taiwan ( trusele de 12 si 16 pensule). Dupa cum puteti observa pensulele vin ambalate in blistere pentru a asigura siguranta produsului si a evita contactul cu praful existent in magazinele de prezentare si/sau atingerea produsului de catre alte persoane. 

De asemenea, pot sa mai adaug ca pensulele sunt date cu un fixativ special pentru mentinerea formei si din acest motiv pot parea dure la primele folosiri, daca nu este indepartat acest fixativ prin spalare, de aceea va recomand sa spalati pensulele inainte de prima utilizare.

Trecand peste aceste detalii as vrea sa va prezint pensulele pe care le detin: 

Pensula pentru fond de ten

Pensula pentru fond de ten este fabricata din 3 tonuri de par sintetic si este potrivita pentru toate tipurile de fond de ten (crema, lichid sau solid). Avand manerul de dimensiuni medii, utilizarea acestei pensule nu este deloc incomoda.  Iubesc aceasta pensula deoarece are perii foarte moi si desi

Aplicarea produsului se face cu foarte mare usurinta si nu este nevoie de folosirea unei cantitati mari de produs. De asemenea, imi place ca intinde fondul de ten uniform si folosind marginile pensulei poti ajunge in zonele greu accesibile. 

Pot sa ma declar multumita de acesta pensula si cu siguranta v-o recomand si voua.
Puteti cumpara aceasta pensula de aici la pretul de 43 RON.

Pensula pentru fard

Pensula pentru fard este fabricata din par de raton, perii sunt moi si destul de desi. Manerul este de dimensiuni medii, astfel utilizarea este destul de simpla. 

Am observat ca produsul se aplica foarte usor si perii pensulei nu raman "imbibati" de produs, acesta fiind transferat complet pe pleoapa. 
Si de acesta pensula ma pot declara multumita si de asemenea v-o recomand si voua. 
O puteti achizitiona de aici la pretul de 26 RON.

Voi ati incercat pensulele Mon Reve Professionnel?

Astept comentariile voastre!
Va pup!

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe