Review - Crema Antirid Ivatherm!

7:25:00 p.m.

Buna fetelor!
Va spuneam in postarea anterioara ca mama are tenul sensibil, pielea ei este uscata, foarte subtire si cu pori fini. Pana acum nici un produs cosmetic nu i-a facut bine, a incercat diferite produse, mai ieftine dar si mai scumpe, insa dupa aplicare, mereu se plange ca o ustura ochii, apoi incepe senzatia de disconfort si trebuie imediat sa se demachieze.


Acum 6 luni si-a gasit crema perfecta pentru tenul ei si se pare ca a gasit in sfarsit si un fond de ten, este vorba despre Joviale fond de ten fluid pentru piele sensibila de la Ivatherm review aici.

Am reusit sa o despart timp de o luna de crema ei preferata si ii ofer impreuna cu Trender si Ivatherm oportunitatea de a testa Crema Antirid de la Ivatherm.


Crema Antirid se prezinta sub forma de borcan 50 ml, destul de gros si solid astfel incat se poate pastra in stare perfecta in urma unui incident, iar capacul poate fi folosit pe post de oglinda. Mama a observat ca textura acestei crema este destul de fluida, se intinde foarte usor si intra foarte repede in piele

Aceasta crema este destul de spornica, nu este nevoie de folosirea unei cantitati mari de produs. Ca mod de aplicare, ea prefera sa aplice aceasta crema dimineata si seara pe fata, gatul si conturul ochilor perfect curate

Dupa aplicare a observat ca aceasta crema hidrateaza in profunzime si lasa tenul foarte catifelat. Totodata, ea tine sa precizeze ca acest produs nu i-a provocat nici o senzatie de disconfort si nici o iritatie.



De asemenea, este foarte multumita de mirosul acestui produs, foarte discret si placut.
Partenera mea de campanie a remarcat ca dupa folosirea cremii timp de 4 saptamani, pielea este mult mai luminoasa, zona din jurul ochilor arata mai odihnita


Fiind o crema antirid, mama nu a remarcat o atenuare la ridurilor, ea considera ca aceasta crema trebuie testata pe termen lung.
In concluzie, se declara 70 % multumita de acest produs, i-ar fi placut sa vada in 4 saptamani o atenuate a ridurilor si pretul acestei creme sa nu fie atat de mare.

Swatch: 

Puteti cumpara Crema Antirid de aici la pretul de 83,70 RON.
Voi ce parere aveti despre acest produs?
Va pup!

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe