Review - Joviale fond de ten fluid pentru piele sensibila!

6:04:00 p.m.

Buna dragele mele!
Astazi o sa impartasesc cu voi experienta pe care a avut-o mama-partenera mea de campanie cu Joviale fond de ten fluid pentru piele sensibila de la Ivatherm.



Mama are tenul sensibil, pielea ei este uscata, foarte subtire si cu pori fini. Pana acum nici un produs cosmetic nu i-a facut bine, a incercat diferite produse, mai ieftine dar si mai scumpe, insa dupa aplicare, mereu se plange ca o ustura ochii, apoi incepe senzatia de disconfort si trebuie imediat sa se demachieze.

Acum 6 luni si-a gasit crema perfecta pentru tenul ei si se pare ca a gasit in sfarsit si un fond de ten, este vorba despre Joviale fond de ten fluid pentru piele sensibila de la Ivatherm.

Joviale este un fond de ten disponibil in 4 nuante: 01, 02, 03, 04, mama detine nuanta 02 si spre surprinderea ei, aceasta nuanta i se potriveste de minune. Ii place foarte mult ambalajul, acest fond de ten se prezinta sub forma de flacon 30 ml, prevazut cu o "pompita" care ofera o dozare perfecta a produsului.

Mama a remarcat ca textura acestui fond de ten este foarte cremoasa, se intinde destul de usor cu ajutorul degetelor si nu este nevoie de folosirea uneri cantitati mari de produs. De asemenea, a observat ca acest produs nu incarca tenul, ii ofera un aspect natural si nu se strange in liniile fine din jurul ochilor si ridurile de expresie de pe frunte



Inainte de aplicarea fondului de ten, mama obisnuieste sa aplice Crema Antirid de la Ivatherm review aici astfel isi pregateste o baza, hidratandu-si tenul uscat. Dupa ce aplica aceasta crema cu consistenta fluida, incepe sa aplice cu ajutorul degetelor fondul de ten.

Partenera mea de campanie, se declara multumita si de rezistenta acestui produs deoarece il aplica dimineata inainte de a pleca la servici, iar dupa-amiaza constata ca ramane pe ten, in stare perfecta, peste 8 ore

Acoperirea este medie spre mare, reuseste ca acopere roseata, micile imperfectiuni si chiar cearcanele. De asemenea, mama constata ca acest produs nu este rezistent la transfer, insa aplicand putina pudra reuseste sa se pastreze in stare perfecta pe fata, nu pe ecranul telefonului.

Detinand cateva pete de soare si un nas destul de delicat la mirosuri, mama ofera un mare plus acestui produs deoarece are SPF15, este fara parfum si nu contine parabeni.
In concluzie, partenera mea de campanie-mama, se declara foarte multumita de acest produs si cu siguranta va deveni o clienta fidela.
Swatch:

Puteti cumpara acest fond de ten de aici la pretul de 71,30 RON.
Voi ce parere aveti despre acest fond de ten?
Va pup!

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe