Despre mine

Joi, 13 octombrie 2011 - Un nou început!  
E deja seară, iar eu încă nu am terminat de scris, nu am inspirație și totuși vreau să public acum articolul. Scriu câteva propoziții, apoi le modific, încarc două poze, însă nu sunt mulțumită de rezultat, le șterg. Privesc înapoi, însă deja e prea târziu, articolul este deja publicat. Aștept păreri, însă ele întârzie să apăra, încă sper. O voce caldă îmi șoptește: "Fii calmă, totul va fi bine!"
  
Sâmbătă, 13 octombrie 2012 - Între agonie și extaz... 
Aventura a început, timpul se scurge și trece mereu, dar până când va fi acest continuu joc? Uneori totul în jur e banal, nimic din ce-a fost nu este real, se nasc speranțe, culorile îmi aduc alinare, iar visele se duc în abis. Balanța se-nclină în stânga și-n dreapta, destinul alege ce faci mai departe.  
  
Miercuri, 11 septembrie 2013 - Schițezi, colorezi, conturezi... 
Numele meu este Iulia și am aproape douăzeci de ani. Sunt inspirată de tot ce este în jurul meu, iubesc culorile, florile, cerul, animalele, aerul, viața și de aproape doi ani de zile împărtășesc cu voi o mare pasiune. Relaxarea pe care o simt atunci când realizez un machiaj cred că este o binecuvântare, fericirea și speranța vin ca bonus. Spațiul pe care l-am creat reprezintă latura mea ascunsă, doar cei interesați pot pătrunde în universul meu copilăresc. Nu lăsați văpaia copilăriei să se stingă, continuați să visați, este GRATIS! 

Va urma...

Follow me

Subscribe