Happiness Boutique - accesorii pentru toate gusturile!

5:38:00 p.m.

Ca orice alta femeie iubesc bijuteriile, ani de zile am fost fidela bijuteriilor din argint fie ca alegeam sa port o tinuta eleganta sau una casual, perfecta pentru o plimbare in parc. De curând am descoperit magazinul online Happiness Boutique din Berlin, Germania, în cadrul căruia se găsesc multe accesorii de calitate. Colierele statement sunt un must-have tot timpul anului deoarece ne complimenteaza tinutele si iti fura privirea.

De ce sa alegi haine puternic accezorizate cu diferite paiete, margele, sclipici când pot alege sa porti ceva simplu si de bun gust accezorizat cu un colier statement superb.



Desi mi-a fost aproape imposibil sa aleg un singur colier deoarece toate erau absolut superbe, cel care mi-a atras privirea a fost Ecstasy Statement Necklace. Este extrem de elegant si merge purtat cu o rochie neagra si cu o pereche de sandale de aceeasi culoare, dar puteti desigur sa scoateti in evidenta banala tinuta de iesit la plimbare in parc.

Personal am ales de data aceasta sa il accesorizez cu o pereche de blugi cu talia inalta rupti, cu o pereche de sandale, un maiou simplu si cu bratara mea preferata de la Soufeel.

Daca intrati pe site-ul celor de la Happiness Boutique veti gasi coliere pentru toate gusturile si buzunarele, iar daca va doriti un cadou pentru iubita/sotia/mama, un colier statement va ajunge cu siguranta la inima persoanei iubite.

Un mare plus ar fi faptul că oferă transport gratuit, astfel încât nu sunteti nevoite să plătiti tot felul de taxe. De asemenea coletul ajunge in mai putin de 2 saptamani la posta locala, foarte frumos ambalat insotit de mici surprize.
















Maiou: Kiabi
Blugi: HERE
Sandale: San Marina
Colier: HERE
Bratara: HERE

Ați achiziționat accesorii de pe Happiness Boutique?

Toate cele bune!
Iulia


P.S: Tin sa mentionez ca daca va hotarati sa comandati o astfel de bratara de la Soufeel beneficiati de transport gratuit daca valoarea depaseste 50$, puteti returna produsul in termen de 365 zile si beneficiati de 5% reducere daca adaugati inainte de finalizarea comenzii codul BLOG5

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe