Review: Herra Hair Perfume!

6:49:00 p.m.

Buna fetelor,

Astăzi o să vă vorbesc despre  Parfumul pentru păr - Herra Hair Perfume primit de la Sageco Concept care este un magazin online ce comercializează extensii păr natural. De asemenea, începând din anul 2012 este unicul reprezentant oficial în România al brand-ului Tangle Teezer (www.tangleteezer.com), iar din anul 2013 și-a adăugat în portofoliu, tot ca și unic reprezentant în România brand-ul Herra Hair Perfume (www.herra.com). 


Parfum pentru păr -  Herra Hair Perfume
Parfumul pentru păr - Herra Hair Perfume  este un produs care vine ambalat frumos si elegant intr-o cutie de culoare neagra cu inscripții aurii, iar sticluța este prevăzută cu un pulverizator în care se găsește o cantitate de 50 ml de produs. 

Deși până în prezent nu am mai încercat vreun parfum pentru păr, am rămas surprinsă când am desfăcut Parfumul pentru par - Herra Hair Perfume deoarece notele principale ale acestui produs: bergamotă italiană, fructele loquat, orhideea de la miezul nopții , trandafirul, iasomia alba, mimozaƒ, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, lemnul de santal și moscul mi-au inundat simțurile.
Încă de la prima aplicare am putut remarca că este un parfum foarte dulce și puternic, personal folosesc doar 2 pulverizări în special pe vârfuri și nu mai este nevoie să folosesc alt parfum deoarece se amestecă mirosurile și obțin o combinație nereușită. La capitolul rezistentă acest produs se comportă destul de bine, mirosul persistă pe păr câteva ore bune, îl puteți folosi pe toată durata zilei fără a obține un păr lipicios sau îmbâcsit.  


Are în componență: glicerină  - care aduce un plus de umiditate și împiedică căderea părului, extract de frunze de măslin - protejeaza impotriva poluarii și a radicalilor liberi și extract de floarea soarelui - care protejează părul împotrivă decolorării. 
Acest produs NU conține sulfați și parabeni!!! 

Dacă vă doriți un parfum pentru păr care miroase extraordinar de bine și care persistă câteva ore bune, vă recomand cu drag Parfumul pentru par - Herra Hair Perfume! 
NOTĂ 10/10






































Voi ațîncercat Parfumul pentru păr-Herra Hair Perfume?

Aveți grijă de voi și urmați-vă visele! 
 Vă pup, 
 Iulia

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe