Review - StarGazer Products!

1:45:00 p.m.

Bună fetelor! 
Într-o postare anterioară vă făceam cunoștință cu produsele Karaja fabricate în Italia, produse noi pentru mine dar și pentru publicul larg din România. 
  
În postarea de astăzi voi vorbi despre un nou brand StarGazer, produsele sunt fabricate în UK, sunt foarte asemănătoare cu produsele Essence și le puteți achiziționa prin intermediul site-ului Farduri Colorate


























FARD PLEOAPE MONO STARGAZER


























Fardurile de pleoape mono de la StarGazer în nuanțele Groovy Gold, Gold, Ocean Green și Black sunt farduri mono ce cântăresc fiecare câte 3,5 gr,  au diamentru de 4 cm și vin ambalate în carcase din plastic rezistent.  
  
Prima reacție când am primit aceste farduri mono a fost că sunt foarte asemănătoare cu fardurile mono de la Essence, textura este catifelată, însă din păcate nuanțele nu sunt atât de pigmentate.  
  
Groovy Gold: un maro sidefat cu un grad de pigmentare mare, nu este prăfos și se lucrează foarte ușor cu el. 
Gold: un galben muștar, nuanța este mată și  foarte slab pigmentată. 
Ocean Green: un verde putred, nuanța este mată și  foarte slab pigmentată. 
Black: negru mat cu un grad de pigmentare mediu, din păcate nuanța este una prăfoasă, de aceea se lucrează destul de greu. 
  
Deși înainte de utilizare am aplicat o bază cremoasă apoi un primer, gradul de pigmentare nu a crescut și nici rezistența fardurilor. Din toate cele 4 farduri mono, preferatul meu este Groovy Gold un maro sidefat cu un grad de pigmentare mare, nu este prăfos și se lucrează foarte ușor cu el
Le puteți găsi aici, la prețul de 14,99 RON. 
NOTĂ: 6/10
























Swatch:



















BLUSh STARGAZER

































Fardul de obraz de la StarGazer  este un produs de dimensiuni mici, ce vine ambalat într-o carcasă din plastic rezistent  cu o greutate netă de 3g. Nuanța pe care o dețin este 05, un corai perlat,  foarte frumos și pigmentat.  
  
Acest blush semănă izbitor de mult cu blush-ul de la Essence atât din punct de vedere al texturii catifelate cât și din punct de vedere al gradului de pigmentare.  
Il puteți găsi aici, la prețul de 17,99 RON. 
NOTĂ: 10/10




































Swatch:















RUJ DE BUZE STARGAZER














































Rujul de buze de la StarGazer în nuanța 211 este un ruj roșu mat, cu un grad de pigmentare mediu astfel trebuie aplicat în mai multe straturi astfel încât să obții buzele roșii la care visezi.  
  
Din punct de vedere al texturii și gradului de pigmentare îl pot compara cu rujurile de la Essence și Elf, iar ambalajul seamănă cu rujurile din gamă True Color de la Avon.
Il puteți găsi aici, la prețul de 15,99 RON. 
NOTĂ: 8/10

Swatch:





















GENE FALSE AMAZING SHINE 747M 

ADEZIV GENE FALSE TECHNIC
























Genele false 747 M de la Amazing Shine sunt gene confecționate din 100% păr natural, foarte ușor de aplicat și comode de purtat

Ambalajul seamănă cu cel al genelor false Red Cherry, iar calitate este aceeași. 
Îngrijite corespunzător genele false se pot refolosi ori de câte ori doriți deoarece o pereche de gene false completează machiajul, iar efectul va fi waw. 
  
Adezivul pentru gene false de la Technic ma surprins foarte plăcut, setul conține 3 tuburi de adeviz, fiecare tub conține o cantitate suficientă de adeviz necesară pentru minim 10 aplicări. 

Aplicarea este foarte ușoară și precisă, pur și simplu trasați o linie subțire pe genele false, așteptați 30 de secunde până când adevizul își schimbă culoarea din alb în albastru apoi lipiți genele false la bază genelor naturale, iar adevizul își va schimba din nou culoarea devenind transparent. 
Acum sunteți gata de petrecere! 
  
Genele false le puteți găsi aici, la prețul de 16,99 RON.
Adezivul pentru gene false il puteți găsi aici, la prețul de 15,99 RON.
NOTĂ: 10/10

Voi ce produse v-ați dori să încercați de la StarGazer?

Aveți grijă de voi și urmați-vă visele! 
Vă pup, Iulia! 

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe