Afla cum sa-ti vopsesti singura sprancenele acasa!

3:05:00 p.m.

Se poartă sprâncenele naturale și nu știu de ce  încă mai văd în jur femei care au sprâncenele foarte subțiri, ca în anii '30 când se purta doar o linie arcuită. Recunosc că am trecut printr-o experiență asemănătoare acum 2 ani când am decis să mă las pe "mâna unei specialiste" care a reușit să-mi "ciopârțească" sprâncenele în ultimul hal. Nu vă mai spun că am îndurat cca. 15 minute de chin cu lumina aceea "neucitor de albă" în ochi. 

I-am cerut câteva explicații însă tot ce am primit a fost " sprâncenele tale sunt prea subțiri și forma aceasta este singura care te avantajează". Am zis să o cred pe cuvânt așa că am mai fost de câteva ori la pensat tot la aceeași doamnă, ba chiar mai mult am hotărât să-mi vopsesc sprâncenele. Nu numai că am rămas șocată când am văzut că arătam oribil, dar nu mi-a mai trebuit vreodată să mă pensez/vopsesc la "salon". 

Astfel am hotărât să mă pensez singură și să-mi conturez sprâncenele cu fard maro sau creion. Am evitat vopseaua în acest timp, însă de 2 luni îmi vopsesc singură sprâncenele acasă și sunt foarte mulțumită de rezultat. Nu numai că am scăpat de conturarea sprâncenelor în fiecare zi, proces care cerea destul de mult timp, ci am reușit să-mi descopăr o nouă pasiune, cea pentru sprâncene.  
  
Pentru a vă vopsi singure sprâncenele acasă aveți nevoie de: 
1. vopsea și oxidant 
2. capac și pensulă 
3. pensetă,  forfecuță și perie pentru sprâncene 
4. dischete demachiante și bețișoare de urechi (pe care am uitat să le fotografiez)
Înainte de a începe vopsirea sprancenelor trebuie să pregătim "terenul", începe prin a demachia zona din jurul ochilor, iar cu ajutorul unei pensete înlătura firele de păr nedorite. 
Cu ajutorul unei perii speciale pentru sprâncene începe să perii sprâncenele în sus, apoi să tăi firele prea lungi și în jos repetând procesul. 
După ce am pregătit zona, începem să preparăm amestecul. Personal folosesc vopseaua pentru sprâncene în nuanța maro și oxidantul de la Kallos (au costat 10 RON) împreună cu capacul de la vechiul meu tuș de la Essence și pensula de la o veche vopsea de sprâncene.  


Pun o picătură de vopsea în capac (1 cm) și un pic de oxidant, apoi amestec bine până ambele se omogenizează și obțin un amestec "ciudat".  


Aplic amestecul pe sprâncene și curăț excesul cu ajutorul bețișoarelor de urechi. După cca. 10-15 minute șterg zona cu ajutorul dischetelor demachiante, iar rezultatul este foarte natural și durează cam o săptămână în condițiile în care mă demachiez în fiecare dimineață și seară. 

Mai jos am atașat o poză demonstrativă în care veți observă sprâncenele mele înainte de pensare, după pensare și aplicarea vopselei și rezultatul final










Bonus: Mă bucur nespus de mult când primesc solicitări pentru a pensa și vopsi. Acestea sunt câteva fete care au vrut să se lase pe mâna mea, menționez că nu am nici un fel de pregătire și pensez doar fetele care îmi solicită asta (din păcate am uitat să fac poze la toate fetele care s-au lăsat pensate de mine). 








P.S: Atunci când nu-mi vopsesc sprâncenele obișnuiesc să folosesc un creion sau fard maro mat pentru a-mi contura sprâncenele. Am atașat o poză să vedeți despre ce este vorba, însă veți vedea cum îmi conturez sprâncenele într-o postare viitoare. 






Aveți grijă de voi și urmați-vă visele! 
 Vă pup, 
 Iulia 

You rock!
Mignon mignon got 200 new items including dresses, tops, skirts, accessories and jewelleries. Shop everything in fashion trend – rock star with super discount 25% off.
Fashion trend – “rock star”

Coupon code “25% off” 
Coupon valid 1.9. – 30.9.2013


You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe