Inchis - Giveaway BioVerlinea & Minnie Angel!

12:55:00 p.m.

Buna dragele mele!
Cu siguranta multe dintre voi preferati produsele bio, asa ca impreuna cu BioVerlinea.Ro am hotarat sa organizam un concurs unde sa aveti sansa sa castigati unul dintre premiile de mai jos:

Detalii:
Balsamul de buze bio cu unt de cacao si miere Eubiona este cremos, inmoaie si protejeaza, repara buzele crapate si ajuta la regenerarea acestora. Mierea ajuta la hidratarea intensa a buzelor si de accea se poate folosi cu succes atat iarna pentru a se proteja de frig cat si vara pentru a se proteja impotriva soarelui. 
Balsamul de buze bio cu aloe vera Eubiona este cremos si repara si protejeaza buzele in tot timpul anului. Se poate utiliza atat vara ca scut impotriva razelor solare cat si iarna pentru a proteja buzele de actiunea frigului. Extractul de aloe vera este recunoscut pentru calitatile sale hidratante si pentru capacitatea sa de a actiona ca un filtru impotriva luminii solare.
Sapun pur din plante cu ulei de dafin si ulei de iasomie Alepp are un continut ridicat de vitamina E si este antiseptic. Potrivit zilnic pentru samponare, curatarea fetei, a mainilor si a intregului corp. Hidrateaza si hraneste pielea. Acest sapun este cunoscut fiind foarte eficient in cazuri de psoriazis, cadere par, acnee si neurodermatita. Este demonstrat faptul ca, folosit regulat, ajuta la vindecarea bolilor pielii. De altfel, este recomandat persoanelor care au alergii. Datorita faptului ca nu contine coloranti artificiali, parabeni si alte ingrediente sintetice, iar principalul ingredient este uleiul de masline, acest sapun este potrivit si pentru ingrijirea pielii bebelusilor.
Reguli:
1. Sa ma urmariti prin GFC.
2. Sa dati like paginii Minnie Angel si BioVerlinea.
3. Sa dati share acestui giveaway (am facut o postare separata pe care o puteti gasi aici deoarece va voi descalifica daca nu voi primi link-ul corect de la postarea de pe facebook).
Durata:
18 mai - 1 iunie (ora 15:00).
Pot participa la giveaway doar persoanele din Romania. 
Castigatoarele vor fi alese cu random.org.
Va doresc mult noroc!
Va pup pe toate!

Update: 
Premiul 1 merge la:

Premiul 2 merge la:

Astept sa imi trimiteti datele pana la data de 3 iunie prin formularul de contact pe care il gasiti pe blog.  
Va multumesc tuturor pentru inscrieri! O zi frumoasa!

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe