Review: Pensule Elemental Esthetics si Paleta Sleek Original!

2:39:00 p.m.

Buna fetelor!
Acum ceva timp am primit un cadou din partea Iulianei si a celor de la Makeup Shop Romania. Astazi a sosit momentul sa va vorbesc despre produsele cosmetice care se gasesc pe site-ul celor de la Makeup Shop Romania la super preturi. Makeup Shop Romania ofera 4 branduri internationale: Elemental Esthetics, BeautyUK, Sleek Makeup si NYX Cosmetics construind astfel o linie completa de produse de make-up. Intrati pe site-ul lor si convingeti-va singuri de produsele de calitate care se gasesc la preturi accesibile. De asemenea doar saptamana aceasta puteti profita de ofertele celor de la Makeup Shop Romania.
 
Cadoul primit de la Iuliana si Makeup Shop Romania a constat intr-o paleta Sleek Original si 3 pensule de la Elemental Esthetics. Coletul a venit prin curier, iar produsele au fost impachetate cu grija intr-o folie cu bule de culoare roz pentru a se pastra intacte pe parcursul drumului. Dupa ce am testat produsele timp de cateva saptamani acum a sosit momentul sa vorbesc despre fiecare produs in parte. 























Sleek - Original


Paleta Sleek - Original este o paleta de care m-am indragostit deoarece contine culorile mele preferate: crem, negru, albastru, mov, maro. Nuantele sunt foarte frumoasemetalice si sidefate. 

La fel ca toate paletele de la Sleek si aceasta contine 12 culori foarte pigmentate care rezista mult timp pe pleoapaun aplicator de tip buretel cu 2 capete pe care nu il folosesc dar si o oglinda mare care este foarte folositoare. Aceasta paleta este perfecta pentru realizarea machiajelor de zi dar si pentru realizarea machiajelor de seara. 

Puteti cumpara aceasta paleta de pe site-ul Make-up Shop
Pretul este de 36 RON si sunt de parere ca isi merita banii.

Pensula pentru Stippling - Elemental Esthetics


















Pensula pentru Stippling - Elemental Esthetics este alcatuita din 2 tipuri de par: perii mai lungi si albi sunt realizati din par sintetic, iar restul sunt peri naturali de capra. 
Eu folosesc aceasta pensula pentru aplicarea fondului de ten si sunt foarte multumita deoarece ofera tenului o acoperire foarte buna cu un aspect natural. 

Ceea ce imi mai place la aceasta pensula este ca de fiecare data cand o spal, perii nu cad iar dupa uscare devin la fel de moi si placuti la atingere. 

Puteti cumpara aceasta paleta de pe site-ul Make-up Shop
Pretul este de 33 RON si sunt de parere ca isi merita banii.







































Pensula CB 17 - Elemental Esthetics



























Pensula CB 17 este alcatuita din par natural de zibelina. Eu folosesc aceasta pensula pentru aplicarea fardului in coltul ochiului dar si pe linia apei. Fiind destul de mica utilizarea ei este destul de simpla. In timpul spalarii perii nu cad iar dupa uscare devin la fel de moi. 

Puteti cumpara aceasta paleta de pe site-ul Make-up Shop
Pretul este de 12 RON si sunt de parere ca isi merita banii.





































Pensula CB 16 - Elemental Esthetics































Pensula CB 16 o folosesc pentru aplicarea fardului de pleoape. Este foarte usor de folosit, iar produsul nu se pierde in timpul utilizarii. Pensula este facuta din par natural de veverita si de aceea perii sunt extrem de moi. Pana acum nu am observat nici un fir de par cazut iar dupa spalare perii sunt foarte moi la atingere. 

Puteti cumpara aceasta paleta de pe site-ul Make-up Shop
Pretul este de 12 RON si sunt de parere ca isi merita banii.
































In concluzie sunt foarte multumita de cele 3 pensule dar si de serviciile oferite de Makeup Shop Romania. Ma bucur ca am cunoscut acesti oameni atat de minunati si ca ma numar printre prietenele lor. Daca vreti sa deveniti si voi una dintre prietenele lor va invit sa le trimiteti o cerere de prietenie. 
Multumesc inca o data Iulianei si Makeup Shop Romania.

Va pup pe toate!
O zi frumoasa in continuare!

You Might Also Like

10 comments

Follow me

Subscribe